header-wonen

Sutfene publiceert de wachttijden voor haar producten thuiszorg, dagactiviteiten, verpleeghuis- en verzorgingshuiszorg en volledig pakket thuis (VPT) online. Op die manier kunt u als (potentiële) cliënt beter bepalen hoe snel u bij ons in zorg kunt komen.

Onder wachttijd verstaan we de tijd tussen het moment van de indicatiestelling en het moment waarop deze geïndiceerde zorg daadwerkelijk door u ontvangen wordt. Sutfene streeft ernaar om de wachttijden kort te houden en binnen de treeknormen*) zorg te bieden.

Thuiszorg en VPT

Voor de thuiszorg en volledig pakket thuis (VPT) zijn er geen wachttijden, de zorg kan direct ingezet worden. Dit geldt ook voor de dagactiviteiten (dagbehandelingen en dagopvang).

Verpleeghuis-, psychogeriatrische- en somatische zorg

Ook voor de verpleeghuiszorg, psychogeriatrische zorg (kleinschalig wonen voor mensen met een dementie) en somatische zorg zijn er mogelijkheden voor plaatsing binnen 6 weken, al is dat mogelijk niet direct op uw voorkeurslocatie.

Verzorgingshuiszorg

De verzorgingshuizen hebben nauwelijks wachtlijsten waardoor plaatsing binnen 13 weken meestal mogelijk is. Mocht een directe plaatsing niet lukken dan kijken we samen met u naar een goede tijdelijke oplossing.

Tijdelijke zorgvormen

U kunt in overleg voor een tijdelijke zorgvorm kiezen, bijvoorbeeld wanneer plaatsing zeer urgent is. Dat kan onder meer in de vorm van tijdelijke overbruggingszorg, dagbesteding, volledig pakket thuis of thuiszorg.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een afspraak kunt u uiteraard altijd contact opnemen met het Advies- en ontmoetingsplein. Wij zijn te bereiken via 0575-594 446 of via info@sutfene.nl.


*) Zorgaanbieders en verzekeraars hebben afspraken gemaakt over aanvaardbare wachttijden in de zorg. Deze maximaal aanvaardbare wachttijden worden treeknormen genoemd.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSutfene is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering