header-wonen

Zorg met verblijf: thuis bij Sutfene

Heeft u onder de Wlz een indicatie gekregen voor wonen met zorg (het zogenoemde zorgzwaartepakket (ZZP)), dan komt u, afhankelijk van de indicatie, in aanmerking voor een (groeps)woning of appartement in De Lunette (Zutphen), De Beekdelle (Warnsveld), het Spijk (Eefde) of een appartement in De Borkel (Gorssel).

Sutfene biedt op basis van uw zorgzwaartepakket een zorgarrangement. Dit is een pakket met daarin: wonen, zorg en behandeling. Al dan niet met elkaar gecombineerd. Die zorg en/of behandeling wordt verleend in combinatie met een verblijf in één van onze woonzorgcentra of verpleeghuizen. Sutfene kent zeven verschillende zorgarrangementen (ZZP 4 t/m 10), elk afgestemd op de zorg die u nodig heeft. Hier leest u meer over onze verschillende zorgarrangementen

Sutfene overlegt graag met u over de mogelijkheden. U kunt hiervoor terecht op het Advies- en ontmoetingsplein, telefoonnummer 0575 - 594 446.

Appartementen

Sutfene heeft op meerdere locaties appartementen waarin u zelfstandig woont, zorg op maat ontvangt en waar u gebruik kunt maken van de aanwezige (gezamenlijke) faciliteiten en diensten. Ideaal als u ouder wordt en behoefte krijgt aan een beschermde omgeving met zorgdiensten en behandelfaciliteiten in uw onmiddellijke nabijheid. 

De volgende locaties van Sutfene beschikken over appartementen:

Groepswoningen

Sutfene heeft binnen meerdere locaties zogeheten 'groepswoningen'. In een groepswoning heeft u een eigen slaapkamer en deelt u de woonkamer met maximaal zeven anderen. Bewoners van een groepswoning ontvangen optimale zorg op het moment dat zij niet meer zelfstandig kunnen wonen en thuiszorg ontoereikend is. Dat kan bijvoorbeeld nodig zijn bij (een vorm van) dementie of een andere ziekte die gevolgen heeft op het psychisch functioneren.

De volgende locaties van Sutfene beschikken over groepswoningen:

Meer informatie?

Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met Sutfene via telefoonnummer 0575 594 446. Via info@sutfene.nl kunt u de medewerkers per mail bereiken.

Meer lezen

Lees meer over het CIZ en over hoe u een indicatie voor verblijf kunt krijgen.