header-wonen

Woont u zelfstandig en wilt u graag zorg aan huis? Op ieder moment van de dag kunnen wij u thuiszorg bieden. Dus ook 's nachts en in het weekend. U kunt daarbij denken aan:  

  • hulp bij het innemen van medicijnen
  • hulp bij het douchen
  • wassen of aankleden
  • begeleiding door een ergo- of fysiotherapeut
  • tijdelijke zorg in verband met ontslag uit het ziekenhuis of opname in één van onze woon- of verpleegcentra

Sutfene Thuiszorg is overal beschikbaar, waar u ook woont in de regio Zutphen. Wij leveren ook thuiszorg direct vanuit een aantal wooncentra in ons werkgebied, bijvoorbeeld vanuit Het Bornhof in Zutphen, Het Spijk in Eefde, De Borkel in Gorssel.

Onderstaande diensten maken onderdeel uit van onze thuiszorg. Daarnaast biedt Sutfene ook particuliere thuiszorg aan. 

  • Begeleiding
  • Persoonlijke verzorging
  • Verpleging

De kosten

In veel gevallen wordt thuiszorg vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Om te beoordelen of u daarvoor in aanmerking komt, kunt u de wijkverpleegkundige van Sutfene vragen om een gesprek over de benodigde zorg. Mocht de ziektekostenverzekeraar uw zorg niet vergoeden, maar wilt u toch thuiszorg, dan kunt u deze natuurlijk ook zelf inkopen. U kunt contact opnemen met de wijkverpleegkundige via telefoonnummer 0575 - 594 446.

Bekijk hier onze zorgtarieven voor het persoonsgebonden budget (PGB) en particuliere tarieven.

Toewijzing van zorgwoningen

De toewijzing van zorgwoningen in de gemeente Zutphen wordt centraal geregeld via de gemeente. Wilt u in aanmerking komen voor een appartement in Het Bornhof? Dan kunt u zich inschrijven bij het Wmo-loket aan het Plein in Zutphen.
De toewijzing van zorgwoningen in de gemeente Lochem gaat via de gebiedsteams. Zij hebben afspraken met de betreffende woningbouwverenigingen. Voor meer informatie over de procedure van inschrijven voor een zorgwoning, kunt u contact opnemen met het advies en ontmoetingsplein van Sutfene, zij helpen u graag verder.

Voor alle appartementen, verloopt de toewijzing als bij een reguliere woning. U moet dus ingeschreven staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek of bij de woningcorporatie zelf. Neemt u voor meer informatie contact op met de betreffende verhuurder, hun adressen vindt u hieronder.

Huren bij

Het Bornhof of Het Spijk:

Woonbedrijf Ieder1
Overstichtlaan 2
7414 AP Deventer
Telefoon: 088 - 111 01 11
Email: info@ieder1.nl
Website: www.ieder1.nl

De Borkel Gorssel:

MVGM, dé vastgoedregisseur
Website: www.mvgm.nl
Telefoon: 088 - 432 40 00

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Sutfene via telefoonnummer 0575 – 594 446 of via mail info@sutfene.nl.