Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

Het is fijn dat we in deze bijzondere tijd veel aanbiedingen krijgen van artiesten/musici/entertainers die zich willen inzetten voor de bewoners en cliënten van Sutfene. Even wat afleiding. Denkt u aan optredens, klassieke muziek, een draaiorgel, samen Hollandse liedjes van vroeger zingen, een raam-bingo spelen.  Het zijn genietmomenten voor onze bewoners, die al lange tijd geen bezoek meer kunnen ontvangen. We brengen de buitenwereld hiermee een beetje naar ‘binnen’. Wij maken – met onze bewoners in gedachten- heel graag gebruik van dit genereuze aanbod.

We vragen uw begrip

De komende tijd zijn er dus diverse activiteiten buiten, met wellicht enig geluidsvolume. Ons bereikten enige klachten, van omwonenden die thuiswerken.  Dat begrijpen we.  En toch vragen we uw begrip.

Samenwerking gemeente en handhaving

Sutfene heeft nauw contact met de gemeente over de activiteiten die worden georganiseerd. Ook Toezicht & Handhaving zijn betrokken. Normaal gesproken heeft Sutfene voor dit soort buitenactiviteiten een vergunning nodig. In deze tijd echter niet. We mogen dit soort activiteiten organiseren en hoeven geen vergunning aan te vragen.

Gemaakte afspraken:

  • Sutfene geeft dagelijks aan de gemeente Zutphen door welke optredens er bij de Lunette plaatsvinden.
  • Optredens bestaan uit maximaal 3 personen.
  • Uiteraard worden daarbij alle richtlijnen van het RIVM (o.a. 1,5 meter afstand) nageleefd.
  • Er mogen alleen bewoners en zorgmedewerkers kijken/luisteren.

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?