Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

Om de mantelzorgers/familieleden een hart onder de riem te steken, hebben wij ze een A5-kaart per post gestuurd: ‘Wij vergeten jullie niet!’ met daarop de tekst:

Lastige tijden, ook voor u! De landelijke maatregel, elkaar niet ‘live’ mogen ontmoeten, is ingrijpend. Weet dat wij, naast goede bescherming, verzorging en verpleging, er alles aan doen om uw partner/familielid en alle andere bewoners een zo zinvol,
mooi en gezond mogelijk leven te geven.

Op onze website www.sutfene.nl vindt u een ‘Corona-pagina’ met de meest gestelde vragen met antwoorden en bij ‘Nieuws’ worden alle nieuwsberichten gedeeld.

Om betrokken te blijven bij uw partner/familielid verzoeken wij u om regelmatig in te loggen op het zorgportaal ‘CarenZorgt’ via onze website. In het persoonlijke zorgdossier vindt u de informatie over de zorg en de activiteiten van uw partner/familielid. Zo bent u op de hoogte en wordt het zorgteam ontlast door minder telefoontjes.

Mocht u er niet uitkomen? Wij helpen u graag!
M info@sutfene.nl & T 0575 – 59 44 44

P.S. Mocht u als mantelzorger geen inlogcode meer hebben voor ‘CarenZorgt’, vul dan ons contactformulier in. Vanaf dinsdag 28 april (maandag is het Koningsdag) kunnen wij regelen dat u weer snel kunt inloggen.

    

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?