Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

Woensdag 27 mei is het zover! Dan ontvangen wij de eerste bezoekers op onze locaties. Onze bewoners en cliënten, onze bezoekers en wij kijken er naar uit. Spannend, dat wel! Hoe gaat het lopen? Alle afdelingen hebben de bezoekersregeling op papier klaar.

Bezoekersregels

Sutfene-breed zijn er enkele standaardregels, zoals:
• Per bewoner/cliënt is één vaste bezoeker toegestaan.
• Bezoek is alleen mogelijk op afspraak.
• De bezoeker is vrij van klachten die kunnen duiden op covid-19. Voor het bezoek moeten de bezoekers een vragenlijst over de gezondheid invullen. We vragen hier ook naar persoonlijke gegevens. Als er onverhoopt toch een corona-uitbraak is, kunnen we snel starten met bron- en contactonderzoek.
• De bezoeker moet de handen met alcohol desinfecteren. Vervolgens een mondkapje opdoen en deze gedurende het hele bezoek dragen. Hier alvast een instructie.
• Het bezoek vindt op de slaapkamer (appartement) of de andere toegewezen ruimte plaats. Een afspraak buiten is ook mogelijk.

Lees hier op de poster de standaard bezoekersregels van Sutfene.

Bericht van het zorgteam

De duur en frequentie van het bezoek is maatwerk en kan per afdeling verschillen. We beginnen eerst voorzichtig met het toestaan van bezoek. We willen liever met de tijd de frequentie en duur van het bezoek verruimen, dan dat we in een later stadium het bezoek moeten beperken.

De meeste eerste contactpersonen hebben vandaag (uiterlijk morgen) van het zorgteam de gedetailleerde informatie ontvangen. In deze informatie staat bijvoorbeeld hoe vaak en hoe lang u nu op bezoek mag komen, hoe u een bezoek kunt inplannen en hoe de looproute is.

Eigen verantwoordelijkheid

Van alle bezoekers vragen wij eigen verantwoordelijkheid. Volg de hygiënemaatregelen van het RIVM op en kom niet op bezoek als u zich niet fit voelt. We willen de kans op een eventuele Corona-uitbraak zo klein mogelijk houden, want dan is bezoek op de desbetreffende afdeling tijdelijk niet mogelijk.

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?