Een sportieve uitdaging…

Iets voor u?

De Borkel is een woonzorgcentrum in het centrum van Gorssel met een gevarieerd zorg- en welzijnsaanbod. Sinds enige tijd zijn wij in het bezit van een duofiets met trapondersteuning, waar onze bewoners gebruik van kunnen maken. Het maken van een fietstocht en genieten van de buitenlucht is een fijne ervaring voor onze bewoners. Om deze fiets de hele zomer volop te kunnen gebruiken zijn wij op zoek naar vrijwilligers die onze bewoners willen begeleiden.

Wat wordt er van u verwacht?

We verwachten van u dat u het leuk vindt om met ouderen om te gaan en dat u van fietsen houdt. Het één op één contact met bewoners vraag om sociale vaardigheden.

Wat heeft u hier voor nodig?

Geduld, rust en affiniteit, maar ook verantwoordelijkheid en inzicht in het verkeer zijn belangrijke onderdelen voor dit vrijwilligerswerk.

Wat kunt u van ons verwachten?

U krijgt van ons een uitgebreide uitleg over onze duofiets. Vanzelfsprekend wordt er een proefrit gemaakt om ervaring op te doen. Zodra u zich zeker voelt op de fiets gaat u zelfstandig aan de slag. De tijden wanneer u kunt en hoe lang de fietsritjes duren, gaan uiteraard in overleg met u en de bewoner.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wilma van Gerrevink, medewerker Activiteiten & Welzijn van De Borkel in Gorssel:
☎ 06 – 12 97 06 42
wvangerrevink@sutfene.nl

Wij horen graag van u!

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?