header vrijwilliger

Het welzijn en welbevinden van ouderen, daar zijn we bij Sutfene 24 uur per dag voor in touw. En we vinden dat we daar nooit genoeg tijd en energie in kunnen steken. We zijn daarom heel blij met de inzet van vele vrijwilligers die ons ondersteunen.

Vrijwilligerswerk bij Sutfene staat open voor iedereen. Vanzelfsprekend moet u geïnteresseerd zijn in de omgang met ouderen. Maar u hoeft geen gediplomeerd verpleegkundige te zijn of ervaring te hebben op dit gebied. Binnen een organisatie als Sutfene is dagelijks zoveel te doen, dat er voor iedereen passende activiteiten zijn.

Vrijwilligerswerk of mantelzorg?

Een mantelzorger gaat zorgen als iemand in zijn of haar omgeving zorg nodig heeft. Een familielid, buur en/of vriend waar al een emotionele band mee bestaat. Mantelzorgers zorgen soms 24 uur per dag, kunnen de zorg niet zomaar beëindigen en verrichten soms verpleegkundige handelingen.

Vrijwilligers kiezen ervoor om te zorgen. Als zij met het vrijwilligerswerk starten, is er (nog) geen emotionele band. Daarnaast is de tijd die zij zorgen afgebakend (bijvoorbeeld een dagdeel per week) en kunnen zij de zorg op eigen initiatief beëindigen. Vrijwilligers in een zorgorganisatie verrichten nooit verpleegkundige handelingen.

Op zoek naar vrijwilligerswerk?

Wij zoeken vrijwilliger voor o.a.
de volgende activiteiten