Op deze pagina vindt u als verwijzer/professional informatie over de mogelijkheden bij Sutfene voor uw client. Sutfene is een professionele organisatie met een breed aanbod in ondersteuning, behandeling en zorgverlening. Indien meer informatie gewenst is, of als u graag wilt overleggen over een specifieke situatie, belt u dan met medewerkers van het Advies- en Ontmoetingsplein, tel 0575-594446.


Ouderen en mensen met een chronische beperking kunnen bij Sutfene kiezen uit een totaalpakket diensten. Van zorg thuis tot gespecialiseerde verpleeghuiszorg. Zelfstandig wonen en alleen op bepaalde momenten van de dag (of nacht) ondersteuning? Opname en gespecialiseerde zorg? Revalidatie na een operatie? Het kan allemaal.

In onze dienstverlening staan de kernbegrippen betrokken, kundig en samen centraal. Gezondheid en zelfstandigheid bepalen voor een groot deel de kwaliteit van leven. Als sommige dingen niet meer gaan, biedt Sutfene graag een helpende hand. Door informatie, advies en deskundige begeleiding. Maar vooral ook door de persoonlijke wensen, gewoontes en gebruiken van degene die zorg nodig heeft centraal te stellen. Want het welzijn van de ander daar draait het bij ons om.