Op dinsdagmiddag 11 juni 14.30 uur is schrijver Hugo Borst te gast bij De Borkel, Hoofdstraat 61a in Gorssel. Hij komt vertellen over zijn boeken ‘Ma’ en ‘Ach moedertje’.

Sportjournalist, mediapersoonlijkheid en auteur Hugo Borst startte zijn schrijfcarrière met het boek ‘De Coolsingel bleef leeg, een boek waarin hij een seizoen lang voetbalclub Feyenoord volgde. Het boek verscheen eerst als special van het tijdschrift Hard Gras en groeide uit tot een sportklassieker.

In 2015 verscheen de bundel Ma, een verzameling van columns die hij maakte voor het Algemeen Dagblad over het leven van zijn dementerende moeder en zijn persoonlijke rol als haar mantelzorger. De omstandigheden in het verpleeghuis zorgde ervoor dat Borst zich met een brief aan staatssecretaris Van Rijn mengde in de discussie over de organisatie van zorginstellingen. De lezing staat in het teken van het boek ‘Ma’ en ‘Ach Moedertje’. Er is gelegenheid om na afloop het boek te kopen en te laten signeren.

Informatie
De organisatie is in handen van Sutfene, de Bibliotheek Gorssel en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6,= entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle en de Bibliotheek Gorssel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: 06 – 12 97 06 42 of wvangerrevink@sutfene.nl

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?