header-wonen

2019 Kunstexpositie Irene Jonker in De Lunette Zutphen Weefwerk SutfeneVrijdag 18 januari 2019 is de nieuwe kunstexpositie ‘Levensdraden’ in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen, geopend. Irene Jonker uit Zutphen is de exposant van deze kosteloos toegankelijk kunstexpositie.

Kunstenares Irene Jonker beoefent verschillende kunstvormen uit: tekenen, schilderen, weven, houtsnijwerk en kralenwerk. Bijzonder is de Vredesmantel, een autobiografisch werk dat het leven beschrijft van de weefster in een periode van 7 x 7 jaar. Het werk vertegenwoordigt het proces op weg naar het hebben van vrede over deze 49 jaar. Acht schilderijen in gemengde techniek zijn een deel van de voorstudie van het werk en een verkenning van de emoties in elke levensfase. Bij ieder schilderij hoort een gedicht dat deze sfeer onder woorden brengt.

De kunstexpositie ‘Levensdraden’ loopt van 18 januari tot 21 juni 2019. Geïnteresseerden zijn dagelijks van harte welkom om deze prachtige kunstexpositie te bewonderen in De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen. De entree is gratis. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze receptie: info@sutfene.nl en 0575 – 59 44 44.