header-wonen

save the dateOok dit jaar organiseert Sutfene voor haar medewerkers en zorg gerelateerde maatschappelijke organisaties een symposium over dementie. Deze keer met de titel ‘Ruimte voor dementie’. We willen informatie geven en een discussie op gang brengen over het loslaten van (alle) beperkingen die wij in Nederland opleggen aan de zorg aan mensen met dementie. Het symposium vindt plaats op vrijdagmiddag 23 november bij Sportaccommodatie AZC in Zutphen.

We zijn bezig met een interessant programma, met onder andere de sprekers Noudje van Bussel en Francien van de Ven van ouderenlandgoed Grootenhout, Frédéric Lauscher van Frankfurter Verband en Ruud Dirkse van Dirkse Anders Zorgen. Na de sprekers vindt er een paneldiscussie plaats, waarin naast de sprekers ook Coen Dekker, senior inspecteur IGJ afdeling V&V, plaatsneemt.

Heb je interesse? Zet dan alvast de datum 23 november 2018 en de tijd (12.00 tot 17. 00 uur) in je agenda. Eind oktober hoor je meer over het symposium en hoe je je kunt aanmelden.