header-wonen

Dinsdag 19 december vindt tussen 18:00 en 20:00 uur bij Sutfene in Zutphen de jaarlijkse Lichtjestocht plaats. Een sfeervolle wandeling langs een pad vol met lichtjes, buiten rondom het gebouw en binnen door de Lunette heen.
De route start bij de Lunette aan de Coehoornsingel 3 in Zutphen. 
Er valt van alles te beleven; luisteren naar een kerstverhaal en samen zingen; Warnsvelds Mannenkoor; vuurshow; midwinterhoornblazer; pianomuziek; filmpjes kijken en natuurlijk de levende kerststal met knuffeldieren. Onderweg kun je zomaar de Drie Koningen, de herder en de engel tegenkomen. 

foto lichtjes Coehoornsingel

De scouting zorgt voor vuurkorven waaraan men zich kan opwarmen. Aan het eind van de route (bij de Lunette), wordt u warm onthaald met warme chocolademelk/glühwein. 

Iedereen is van harte welkom om de Lichtjestocht met ons te lopen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden.

De Lichtjestocht wordt georganiseerd door Sutfene in samenwerking met Trajectum en Siza. Er zijn voor de deelnemers aan de tocht geen kosten aan verbonden, hoewel een gift zeer op prijs wordt gesteld. De tocht wordt financieel mede mogelijk gemaakt door de St. Vrienden van Sutfene, de St. Sarepta, St. Sociaal Fonds St. Walburgis, VOVR Trajectum en de zorgorganisaties Sutfene en Trajectum zelf.