header-wonen

Foto valpreventie Sutfene Behandelcentrum webHet Behandelcentrum Sutfene start donderdag 20 april 2017 de groepscursus Valpreventie ‘Vallen Voltooid Verleden Tijd’, onder leiding van de fysiotherapeuten Marca Zanting en Richard Coehorst. De cursus is bedoeld voor iedereen, jong en oud, die minder zeker loopt en/of die angst heeft om te vallen of iets te breken.

Om voordeel te hebben van de cursus is wel de voorwaarde dat u minstens vijf minuten zonder hulp van een ander met of zonder een hulpmiddel kunt lopen. De cursus is gevarieerd en bestaat uit drie onderdelen: obstakelparcours, sport & spel en valtraining. Aan de groepscursus kunnen maximaal 10 cursisten deelnemen.

De cursus bestaat uit vijf weken lang twee lessen per week van 1½ uur. De cursus wordt gegeven in het Behandelcentrum Sutfene, Coehoornsingel 3 in Zutphen. De cursusdagen zijn maandag van 9.00 tot 10.30 uur en donderdag van 15.00 tot 16.30 uur. De cursusdata zijn: 20 en 24 april, 1, 4, 8, 11, 15, 18, 22 en 29 mei. Om optimaal te kunnen profiteren is het wel de bedoeling dat u op alle dagen aanwezig bent.

De kosten van de cursus Valpreventie zijn € 150,=. Informeer naar eventuele vergoedingen vanuit de aanvullende zorgverzekering bij uw zorgverzekeraar.

Heeft u interesse? Geeft u zich dan op bij het Behandelcentrum Sutfene per telefoon (0575) 59 41 71 of per mail behandelcentrum@sutfene.nl. Wij nodigen u dan uit voor een intake. Aan de hand van een korte vragenlijst bepalen wij of u kunt deelnemen aan de groepscursus of dat een andere oplossing meer passend bij u is.