header-wonen

Het Bornhof is een complex van levensloopbestendige woningen voor ouderen. Het gaat om huur- en koopwoningen waar de bewoners individuele dienstverlening kunnen ontvangen.

Het Bornhof bevindt zich op slechts 500 meter van het centrum van Zutphen. Bewoners van de woningen kunnen gebruikmaken van onze gespecialiseerde diensten, variërend van begeleiding tot medische zorg. Onderdeel van het complex is een activiteitencentrum waar cliënten met psychosociale, lichte lichamelijke of psychiatrische problemen deskundig worden opgevangen.

Wonen met Zorgindicatie

Heeft u zorg nodig en wilt u in aanmerking komen voor een appartement in locatie St. Elisabeth (Zutphen), het Bornhof (Zutphen), Het Spijk (Eefde) of De Borkel (Gorssel)? Kijk dan bij wonen met zorg.

Wonen zonder Zorg

De locaties St. Elisabeth, het Bornhof, Het Spijk en De Borkel beschikken ook over appartementen voor 55-plussers die geen zorgvraag hebben. De toewijzing verloopt via de betreffende woningcorporatie. Kijk voor meer informatie op de pagina Thuiszorg: thuis met Sutfene

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers van het Advies- en ontmoetingsplein via 0575 - 594 446 of stuur een e-mail naar info@sutfene.nl.

Het Bornhof contactgegevens

Het Bornhof
Hobbemakade 246
7204 TB Zutphen

0575 - 594444

info@sutfene.nl

Agenda Bornhof

21
dec
Kerstdiner Het Bornhof

Download de activiteitenkalender van

pdf oktober 2018
pdf november 2018
pdf december 2018