header-wonen

De Lunette is een prachtige nieuwbouwlocatie van Sutfene. De Lunette ligt aan de Coehoornsingel, één van de meest statige singels in de Hanzestad Zutphen. Het gebouw biedt vele faciliteiten, zowel voor cliënten van Sutfene als voor bewoners in de regio. Hieronder leest u meer over de verschillende afdelingen binnen De Lunette.

Lees meer...

Het Spijk omvat zorgwoningen, een wijkontmoetingscentrum en twee woonzorgvoorzieningen voor mensen met een psychogeriatrische aandoening (dementie).

Lees meer...

Op de eerste etage van zorgcomplex Den Bouw in Warnsveld is Sutfene locatie De Beekdelle gevestigd. In de Beekdelle wordt zorg en behandeling verleend aan dementerenden. In De Beekdelle wonen zij in een veilige, gezellige en kleinschalige setting.

Lees meer...

De Borkel is een woonzorgcentrum in Gorssel met een gevarieerd aanbod. Er zijn plaatsen voor mensen die zorg nodig hebben, voor mensen die verpleging nodig hebben en huurappartementen, waar mensen zelfstandig wonen.

Lees meer...

Het Bornhof is een complex van levensloopbestendige woningen voor ouderen. Het gaat om huur- en koopwoningen waar de bewoners individuele dienstverlening kunnen ontvangen.

Lees meer...

 

Deel uw ervaring