Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer
Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

Kwaliteit van leven

Als specialist in ouderenzorg zet Sutfene zich in voor behoud van levenskwaliteit en zingeving voor ouderen. De paden op, de lanen in waar mogelijk. U wilt uitgedaagd worden met zinvolle activiteiten. Uw geest en lichaam scherp houden. Autonomie en regie zijn belangrijk voor u. Kiest u voor Sutfene, dan kiest u voor anders. Wij zien graag blije mensen. Zo min mogelijk geknot door regelgeving. U ervaart misschien 'beperkingen' in het ouder worden, maar bovenal heeft u een inwendig klokje dat tikt en aangaat van waardevolle sociale contacten, hobby's, muziek, intellectuele uitdagingen, bezigheden en culturele voeding.

Sutfene zet in op preventie. Door een goed aanbod van activiteiten, preventietrainingen en voorlichting ondersteunt Sutfene u bij het leiden van een actief en gezond leven.

Sutfene zet in op zorgonafhankelijkheid. We willen dat u regie houdt over uw eigen leven. Ook als u zorgbehoevend wordt, blijft dat principe overeind en doen we een beroep op uw eigen inbreng. Omdat u dat verdient.

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?