Op dinsdagmiddag 12 maart is schrijver Hans Dorrestijn te gast bij De Borkel, Hoofdstraat 61a in Gorssel. Hij komt vertellen over zijn laatste boek ‘Het Rimpelperspectief’.

Nu Hans Dorrestijn op leeftijd is gekomen blikt hij terug op zijn leven. Hij mijmert over zijn jeugd, de vergankelijkheid, het naderend einde en over alle vrienden en kennissen die hem reeds zijn voorgegaan. Maar Hans zou Hans niet zijn als hij daar geen heel vrolijk boek over zou schrijven. ‘Het rimpelperspectief’ – Hoe overleef ik de oude dag vertelt dat bejaard zijn ook zijn voordelen heeft. Denk alleen al aan alle verworven inzichten over de moderne tijd, die Hans graag met u deelt. Dat levert mooie verhalen op, over bukken, brilpoetsdoekjes en geraniums.

Hans Dorrestijn is cabaretier en schrijver van verhalen, liedteksten en poëzie. Vanaf 2007 schreef hij zijn geliefde vogelverhalen, in 2016 gebundeld in Dorrestijns Volkomen Vogelgids. In 2015 kreeg hij de Tolllensprijs toegekend voor zijn verdiensten aan de Nederlandse Literatuur.

Informatie

De organisatie is in handen van Sutfene, de Bibliotheek Gorssel en kantoorboekhandel Bechtle. In de voorverkoop kunt u voor € 6,= entreekaarten kopen bij boekhandel Bechtle, de Bibliotheek Gorssel en in het Restaurant van De Borkel in Gorssel. Aan de zaal kosten de kaarten € 8,50. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht bij Wilma van Gerrevink van Team Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: 06 – 12 97 06 42 of wvangerrevink@sutfene.nl

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?