Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

De fusieorganisatie van Sensire en Sutfene zoekt een nieuwe voorzitter voor de centrale cliëntenraad. De fusieorganisatie is een brede zorgorganisatie in het oosten van Gelderland. 

Sensire en Sutfene zijn gefuseerd per 15 september. Deze fusie is gericht op het creëren van synergieën, die ten goede komen aan de geboden zorgkwaliteit. Hierbij gaat het om het beter kunnen voldoen aan de specifieke zorgvraag van cliënten, waardoor deze minder afhankelijk van zorg zullen worden.
Voor de nieuwe centrale cliëntenraad die ontstaat door de fusie, zoeken wij een onafhankelijke,  externe, enthousiaste en betrokken voorzitter. Hij of zij geeft vorm en inhoud aan de medezeggenschap vanuit brede kennis en betrokkenheid. Hij of zij krijgt ook de taak de cliënt medezeggenschap  van beide fusiepartners te integreren en samen te voegen.

Belangrijk is dat de nieuwe voorzitter kennis heeft van de belevingswereld van klanten/cliënten en zicht op hun behoeften, wensen en belangen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat de voorzitter bekend is met de regio. De voorkeur gaat dan ook uit naar een kandidaat die woonachtig is  in het werkgebied van de fusieorganisatie.

Als voorzitter van de Centrale Cliëntenraad heb je geen andere binding of belang met de fusieorganisatie en bekleed je een onafhankelijke positie binnen het medezeggenschapsmodel. De functie is op vrijwillige basis, met een vastgestelde vrijwilligersvergoeding.

Voor vragen over het voorzitterschap en/of het opvragen van de profielschets kunt u contact opnemen met: Karin Klein Goldewijk, ambtelijk secretaris cliëntenraden via 06- 22 97 25 57 of via k.kleingoldewijk@sensire.nl.

Als u enthousiast bent geworden om met ons de cliëntmedezeggenschap vorm te geven, kunt u dit laten weten door voor 15 oktober 2020 een brief met motivatie te sturen naar de Benoeming Advies Commissie, t.a.v. de secretaris mevrouw K. Klein Goldewijk, Postbus 123, 7050 AC Varsseveld. Een email met motivatie kan voor 15 oktober 2020 naar k.kleingoldewijk@sensire.nl.

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?