Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer
Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

De stichting vrienden van Sutfene zoekt altijd financiering voor projecten

De Stichting Vrienden van Sutfene zet zich in voor belangrijke projecten die ten gunste komen aan de zorg voor onze cliënten en bewoners.

U kunt ook bijdragen aan belangrijke extra's in de zorg. Uw donatie komt het welzijn en de kwaliteit van leven van bewoners en cliënten direct ten goede. Uw steun is van harte welkom!

Helpt u ons mee om deze faciliteiten voor onze oudere bewoners uit de regio mogelijk te maken? Hartelijk dank!

Hoeveel wilt u doneren?

€ 5,-
€ 10,-
€ 20,-
€ 30,-

Uw gegevens

Stichting Vrienden van Sutfene

Sutfene staat voor haar bewoners en cliënten. Ouderen in de regio Zutphen, Gorssel en Eefde kunnen rekenen op de professionele inzet van onze medewerkers en vrijwilligers.

Zorg voor ouderen is anno 2020 zaak & taak geworden van ons allen.

De overheid bepaalt zorgbudgetten.

Steeds minder geld is beschikbaar voor extra’s, die kleur geven en verschil maken in levensvreugde.

De Stichting Vrienden van Sutfene zet zich actief in voor onze cliënten. Door financiële ondersteuning via donaties en legaten geeft de Stichting Vrienden van Sutfene een kwaliteitsimpuls aan de kwaliteit van leven van onze ouderen.

Helpt u mee?

Uw ideeën zijn welkom

Misschien heeft u een speciale band met Sutfene, of specifiek één van de locaties. Bijvoorbeeld omdat familie van u daar zorg ontvangt. Uw ideeën voor activiteiten of een bijzondere besteding zijn van harte welkom! Mail uw ideeën naar info@sutfene.nl.

De goede doelen

Een busreis naar de dierentuin, een jaarlijkse reis naar het bedevaartsoord Lourdes of een bootreis met de Henry Dunant. Een lezing door een bijzondere spreker, een optreden van een koor, zang- of dansgroep. Ook voor onze vrijwilligers organiseren we activiteiten, opleiding en uitjes. Door hen groeit de kwaliteit van zorg. Wat hebben we met uw hulp allemaal al gerealiseerd?

Dankzij uw steun zijn de volgende projecten gerealiseerd: