De stichting vrienden van Sutfene zoekt financiering voor de volgende projecten:

Uw bijdrage komt ten goede van diverse projecten binnen Sutfene. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden daarvan:

Hoeveel wilt u doneren?

€ 5,-
€ 10,-
€ 20,-
€ 30,-

Uw gegevens

Stichting Vrienden van Sutfene

Medewerkers en vrijwilligers van Sutfene staan voor hun cliënten. Of het nu gaat om verzorging of verpleging: ouderen in de regio Zutphen, Gorssel en Eefde kunnen op hun professionele inzet rekenen.

Zorg voor ouderen is een zaak van ons allen geworden. De overheid bepaalt de zorgbudgetten. Steeds minder geld is beschikbaar voor de extra’s, die kleur geven aan de oude dag en het verschil maken in levensvreugde. De Vrienden van Sutfene zetten zich actief in voor onze cliënten. Door gerichte financiële ondersteuning via donaties en legaten geeft de Stichting Vrienden van Sutfene een kwaliteitsimpuls aan de kwaliteit van leven van onze ouderen. Helpt u mee?

Uw ideeën zijn welkom

Misschien heeft u een speciale band met Sutfene, of specifiek één van de locaties. Bijvoorbeeld omdat familie van u daar zorg ontvangt. Uw ideeën voor activiteiten of een bijzondere besteding zijn van harte welkom! Mail uw ideeën naar info@sutfene.nl.

De goede doelen

Een busreis naar de dierentuin, een jaarlijkse reis naar het bedevaartsoord Lourdes of een bootreis met de Henry Dunant. Een lezing door een bijzondere spreker, een optreden van een koor, zang- of dansgroep. Ook voor onze vrijwilligers organiseren we activiteiten, opleiding en uitjes. Door hen groeit de kwaliteit van zorg. Wat hebben we met uw hulp allemaal al gerealiseerd?

Dankzij uw steun zijn de volgende projecten gerealiseerd: