Corona update Alles over het Corona virus en de gevolgen met betrekking tot Sutfene vind je hier: lees meer

Over De Borkel

De Borkel is een woonzorgcentrum in Gorssel met een gevarieerd aanbod. Er zijn plaatsen voor mensen die zorg nodig hebben, voor mensen die verpleging nodig hebben en huurappartementen, waar mensen zelfstandig wonen.

Verblijf met zorg

In de verzorgingsappartementen van de Borkel behoudt u uw zelfstandigheid en privacy, terwijl professionele zorg altijd dichtbij is. Daarnaast heeft de Borkel een speciale afdeling waar cliënten met psychogeriatrische problematiek en cliënten met somatische problemen kunnen wonen (De Flora).
Heeft u onder de Wlz een indicatie gekregen voor wonen met zorg en wilt u weten hoe u in aanmerking komt voor een (groeps)woning of appartement kijk dan voor meer informatie op de pagina Wonen bij Sutfene met zorg.

Zelfstandige appartementen

De Borkel biedt zelfstandige appartementen waar u heerlijk kunt wonen en waar u geen zorgindicatie voor nodig heeft. Hier wordt ook zorg bij u thuis aangeboden door de wijkverpleging. Meer informatie over onze thuiszorg of hoe u in aanmerking komt voor een sociale huurwoning op het terrein van De Borkel vindt u op de pagina Thuiszorg: thuis met Sutfene.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met onze medewerkers van het Advies- en ontmoetingsplein via 0575 - 594 446 of stuur een e-mail naar info@sutfene.nl

De Lunette
Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

0575 – 594444
info@sutfene.nl

Verblijf met zorg

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?