Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

Nu de maatregelen van de overheid enigszins zijn versoepeld, is in het coronateam van Sutfene besloten dat de dagbehandeling en dagbesteding van Sutfene weer gedeeltelijk worden geopend.  Er zijn diverse maatregelen genomen zodat we vanaf 11 mei weer veilig bezoekers kunnen ontvangen op De Borkel, Het Elze en Het Bornhof. Voor de dagbehandeling De Schans geldt dat we vanaf woensdag 13 mei weer zullen starten. 

Continu contact

Gedurende de weken dat de dagbehandeling en dagbesteding gesloten waren, was er wekelijks contact met de mensen die gewoonlijk onze locaties bezoeken. Hun interesse in het bezoeken van de locaties is geïnventariseerd en vandaag zijn zij ook geïnformeerd over de openstelling volgende week. Met ieder persoonlijk zijn afspraken gemaakt over het dagdeel waarop betrokkene weer welkom is. Vooralsnog is dit voor iedereen maximaal één dag of dagdeel per week.  

Activiteiten en vervoer

Op de dagbehandeling worden zowel de activiteiten als de fysiotherapie weer gestart. De dagbesteding zal bestaan uit de voor de deelnemers bekende individuele en groepsactiviteiten. Ook zijn de deelnemers en hun familie geïnformeerd over de mogelijkheden van vervoer.

Veiligheid

Uiteraard worden er hygiënemaatregelen genomen om de veiligheid voor deelnemers en medewerkers zo goed mogelijk te waarborgen. Er worden minder deelnemers tegelijk toegelaten dan gebruikelijk. De medewerkers maken gebruik van een mondkapje en handschoenen. Ook worden de inmiddels gebruikelijke maatregelen in acht genomen zoals hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog, regelmatig handen wassen, geen handen schudden, waar mogelijk 1,5 meter afstand etc.

Deelnemers met verkoudheidsklachten zoals hoesten, niezen, benauwdheid of koorts kunnen niet deelnemen aan de dagbehandeling of dagbesteding. Elke week zal elke bezoeker ’s morgens benaderd worden met diverse ‘triage’vragen: als sprake is van bepaalde klachten, is het niet veilig om te komen en wordt afgesproken het bezoek een week over te slaan en wordt verwezen naar de huisarts.

We zijn erg blij dat we onze bezoekers van de dagbehandeling en dagbesteding weer mogen verwelkomen! 

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?