Corona update Alles over het Corona virus en de gevolgen met betrekking tot Sutfene vind je hier: lees meer

Beste familieleden en mantelzorgers,

Wij merken dat u vragen heeft over uw naaste of geliefde, nu onze locaties gesloten zijn voor bezoek. Soms komt dat door telefonisch contact met uw naaste, soms maakt u zich gewoon zorgen, soms wilt u iets extra’s aan informatie meegeven aan het zorgteam van uw naaste, of heeft u vragen van praktische aard.

Op basis van –door u- veel gestelde vragen gaan wij een ‘Vraag& Antwoord’ rubriek op de website plaatsen. We proberen om een actuele lijst te maken van de vragen die onder u leven. Het is echter ook zo dat we continu worden ingehaald door nieuwe situaties. Soms zal informatie bij plaatsing al bijna ‘oud’ zijn. We vragen daarvoor uw begrip. De meest actuele versie van ‘Vraag & Antwoord’ kunt u vanaf deze week dus altijd op onze website vinden. We hebben ook een verzoek aan u.

Wilt u uw vragen mailen in het belang van onze zorgprofessionals?

Waarom vragen wij dat? Belangrijk nu is dat we onze Regieverpleegkundigen, Teamcoördinatoren en Zorgteams ontlasten waar mogelijk. Zodat zij hun focus kunnen houden op het zorgproces en het welzijn van uw naaste én op het team dat voor uw naaste zorgt. Daarom vragen wij u uw vragen te mailen naar info@sutfene.nl

Wij schakelen kort en zorgvuldig

Uw vragen worden -net zoals nu- zo snel mogelijk beantwoord. Onze klantadviseurs van het Advies & Ontmoetingsplein beschikken over de laatste informatie. Zij bellen of mailen u terug, of leggen uw vraag neer bij het zorgteam van uw naaste met een contactverzoek. We schakelen kort. Persoonlijk. En zorgvuldig.

Wat wij nu doen

Binnen Sutfene is dagelijks overleg in en tussen de Infectie Preventie Commissie en het Coronateam. Ook in het weekeinde. We anticiperen ieder moment op de situatie die zich aandient, nemen op basis daarvan weloverwogen beslissingen, kijken vooruit. We blijven hierover communiceren naar u via de website.

We blijven ook activiteiten ondernemen met uw naaste. Onze medewerkers Activiteiten & Welzijn zijn inmiddels allen aan een afdeling gekoppeld, evenals onze invalkrachten en flexwerkers. Al deze mensen werken onder strikt protocol, om de kans op besmetting te minimaliseren. De creativiteit is groot en adembenemend.

Tot besluit

Uw naaste is belangrijk. Voor ons. Voor u. Wij denken aan u. Het is geen makkelijke situatie. Uw naaste is bij ons in goede handen. En samen staan we sterk.

Nogmaals: heeft u vragen? Mail naar info@sutfene.nl

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?