Op 31 oktober 2018 hebben wij officieel afscheid genomen van onze vrijwilliger Betsie Rossel. Betsie Rossel is een kwart eeuw als vrijwilliger actief geweest voor Sutfene in Zutphen. Wekelijks verzorgde zij voor bezoekers van dagbesteding De Linie de koffie, thee, hapjes en drankjes en maakte zij graag een praatje. Betsie heeft, vanwege de verhuizing van de dagbesteding De Linie naar Het Bornhof, besloten om te stoppen als vrijwilliger.

Haar afscheid wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Betsie is door bezoekers, (oud) medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje gezet door een gezamenlijke rondvaart op de Fluisterboot in Zutphen.

Dagbesteding De Linie was gevestigd in Sint Elisabeth aan de Berkel. Als de bezoekers op een zomerse dag buiten zaten, zagen ze regelmatig de fluisterboot voorbij komen. Niets is dan mooier om als afsluiting van De Linie en het vertrek van de gewaardeerde vrijwilliger Betsie Rossel ook een keer mee te mogen varen. Deze activiteit werd gratis beschikbaar gesteld door Fluisterboten Zutphen.

Dagbesteding Het Bornhof

Vanaf 5 november gaan de bezoekers van De Linie naar Dagbesteding Het Bornhof. Hier komen dagelijks thuiswonende zorgbehoevende ouderen voor een zinvol ervaren invulling van de dag. De wensen en behoeften van de gasten (cliënten) en hun mantelzorgers en contactpersonen staan hierbij centraal. Dagbesteding Het Bornhof is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 10.00 tot 13.00 uur. De meeste gasten komen hier twee of meerdere dagdelen per week in een andere omgeving doorbrengen. De dagbesteding is geïntegreerd in het buurtcentrum. Zo komen de gasten van de dagbesteding ook in contact met bewoners van Het Bornhof en de wijkbewoners.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team activiteiten en welzijn: abbornhof@sutfene.nl en (06) 53 67 53 98.

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?