header-wonen

Agenda

'Ranja met een rietje' in De Borkel  
 
Aanvangstijd: 14:30
Eindtijd:

ranja met een rietje webOp dinsdagmiddag 18 september zal Harald Veenstra een optreden verzorgen met de titel ‘Ranja met een rietje’ in De Borkel, aan de Hoofdstraat 61a in Gorssel. 

Dit nostalgische programma heeft de titel ‘Ranja met een rietje’ meegekregen. Harald schrijft dat we in deze voorstelling met heerlijke muziek, dia’s en anekdotes terug gaan naar de jaren ’50 /’60. In onvervalste kleding uit die tijd, beginnen we in de onschuldige jaren ’50 met de hits van Doris Day, Cliff Richards maar ook Wim Sonneveld, Rita Corita en Annie M.G. Schmidt. Na de pauze  wanen we ons in de jaren ’60 met The Beatles, Elvis Presley, de flowerpower en natuurlijk ook met de Nederlandse tieneridolen als Johnny Lion, Ronnie Tober, The Blue Diamonds en de piepjonge Willeke Alberti. Meeslepend, herkenbaar en vrolijk.

Locatie 
De Borkel
Hoofdstraat 61a
7213 CS Gorssel

 

Iedereen is van harte welkom in het Wijkontmoetingscentrum De Borkel, Hoofdstraat 61a in Gorssel. De entree voor bewoners uit de buurt bedraagt € 2,50 p.p. inclusief een kop koffie/thee in de pauze. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerker Activiteiten & Welzijn De Borkel Sutfene: wvangerrevink@sutfene.nl en 06 – 12 97 06 42.