header-wonen

Agenda

Eefdese Avond4daagse van 19 t/m 22 juni 2018  
 
Aanvangstijd: 17:45
Eindtijd:

Op dinsdag 19 t/m vrijdag 22 juni 2018 vindt ’s avonds de avond4daagse in Eefde plaats. De organisatie van de avond4daagse is in handen van Speeltuinvereniging De Luunhorst en Woonzorgcentrum Het Spijk Sutfene. Deze Eefdese ‘jong-en-oud’ samenwerking is voor de derde keer. Kinderen kunnen twee afstanden lopen, 5 km en 7.5 km.  Kaarten kunt u tot 15 juni kaarten kopen bij Drogisterij Peinemann, Schoolstraat 42 in Eefde. De deelnamekosten zijn €5,-. Voor de kleine wandelaars die alleen de laatste avond meelopen zijn de kosten €3,-.De intocht 22 juni vindt plaats op Het Spijk Sutfene. Diverse lokale sponsoren maken de avond4daagse in Eefde mogelijk.

Routes

De eerste twee avonden lopen de routes door de prachtige natuur rondom Eefde. Prachtige paden door de bossen, langs landhuizen en over de heide. De laatste twee avonden lopen de routes dwars door het dorp Eefde. De paden zijn dan goed begaanbaar met rolstoelen en kinderwagens.

De avond4daagse begint op verschillende locaties. ( zie www.avond4daagse-eefde.nl/.) De 5km start om 18.00 uur en de 7½ km om 17.45 uur. Onderweg zijn er pauzemomenten waarin wat gedronken of gegeten kan worden.

Bewoners van Het Spijk

De laatste twee dagen kunnen ook de bewoners van Het Spijk mee, omdat rolstoelen eenvoudig te duwen zijn over de route. De deelnemende bewoners worden zoveel mogelijk door eigen familieleden/vrienden of vrijwilligers geduwd. Wilt u ook als vrijwilliger met een bewoner meelopen dan kunt u zich op onderstaande emailadres opgeven De bewoners ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Intocht

De laatste avond  eindigt met muziek op Het Spijk (Zutphenseweg 202 in Eefde). Hier ontvangen de deelnemers die vier dagen meegelopen hebben een medaille en de deelnemers van de laatste twee dagen een presentje. Er is dan iets te drinken en de intocht zal muzikaal omlijst worden.

Locatie 
Het Spijk
Zutphenseweg 202a
7211 EK Eefde

 

Heeft u nog vragen over de Avond4daagse, dan kunt u contact opnemen met Elske Wunderink van team Activiteiten en Welzijn (06) 105 662 04 of per mail ewunderink@sutfene.nl.

Zie ook www.avond4daagse-eefde.nl.