header-wonen

Agenda

Shantykoor Op Koers in Het Spijk  
 
Aanvangstijd: 14:30
Eindtijd:

‘Op Koers’ zingt met veel plezier liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen, woeste stormen, schepen die in de golven ten onder gaan, afscheid nemen, heimwee naar huis en vrouw, naar de zee, over drank, het vermaak in de havens. Ze vullen dit aan met andere liedjes die passen in de klankkleur en sfeer van het koor. Het repertoire spreekt daardoor een breed en gevarieerd publiek aan.

Onder de bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer is de afgelopen jaren hard gewerkt aan een vernieuwd repertoire van meer dan 100 Nederlandse, Engelstalige en Duitse liedjes. Op Koers is daarbij steeds op zoek naar mooie nieuwe songs. Laat u verrassen.

Dit concert wordt u aangeboden door bewoonster van Het Spijk Annie Trentelman, zij heeft het gewonnen bij een loterij! U betaalt alleen een bijdrage van €2.50  voor uw consumpties (koffie, fris en iets erbij).

Locatie 
Het Spijk
Zutphenseweg 202a
7211 EK Eefde

 

Iedereen is welkom in het Wijkontmoetingscentrum Het Spijk, Zutphenseweg 202 in Eefde. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers Activiteiten & Welzijn Het Spijk Sutfene:
☎ 06-10566204 ✉ ewunderink@sutfene.nl