header-wonen

Agenda

Eefdese Wandel4daagse op 20 t/m 23 juni  
 

Op dinsdag 20 t/m vrijdag 23 juni 2017 vindt ’s avonds de wandel4daagse, 5 km en 7½ km, in Eefde plaats. De organisatie van de wandel4daagse is in handen van Speeltuinvereniging De Luunhorst en Woonzorgcentrum Het Spijk Sutfene. Deze Eefdese ‘jong en oud’ samenwerking is voor de tweede keer. Wij vinden het belangrijk dat jong en oud elkaar ontmoeten. Wilt u deelnemen, dan kunt u zich aanmelden bij Drogisterij Peinemann, Schoolstraat 42 in Eefde. De deelnamekosten zijn €5,-. De intocht 23 juni vindt plaats op Het Spijk Sutfene. Diverse lokale sponsoren maken de wandel4daagse in Eefde mogelijk.

Afstanden

Dit jaar zijn er twee afstanden: 5 km en 7 ½ km. De eerste twee avonden lopen de routes door de prachtige natuur rondom Eefde. Prachtige paden door de bossen, langs landhuizen en over de heide. De laatste twee avonden lopen de routes dwars door het dorp Eefde. De paden zijn dan goed begaanbaar met rolstoelen en kinderwagens. De avond4 daagse begint op verschillende locaties. Op de website www.avond4daagse-eefde.nl en facebookpagina www.facebook.com/Eefde4Daagse worden deze vermeld. De 5 km start om 18.00 uur en de 7½ km om 17.45 uur. Onderweg zijn er pauzemomenten waarin wat gedronken of gegeten kan worden. Wij vragen de deelnemers respectvol met de natuur om te gaan en het afval gewoon mee naar huis te nemen.

Bewoners van Het Spijk

De laatste twee dagen kunnen ook de bewoners van Het Spijk mee, omdat rolstoelen eenvoudig te duwen zijn over de paden. De deelnemende bewoners worden zoveel mogelijk door eigen familieleden/vrienden of vrijwilligers geduwd. De bewoners ontvangen een persoonlijke uitnodiging.

Intocht

De laatste avond eindigt met muziek op Het Spijk Sutfene (Zutphenseweg 202 in Eefde). Hier ontvangen de deelnemers een medaille en een klein presentje. Samen kunnen we vervolgens onder het genot van een drankje en muziek van het dweilorkest van de Harmonie nagenieten van het mooie wandelevenement.

Informatie

Heeft u nog vragen over de Wandel4daagse, dan kunt u contact opnemen met Elske Wunderink van team activiteiten en welzijn Sutfene: per telefoon (06) 105 662 04 of per mail ewunderink@sutfene.nl.

Locatie 
Het Spijk
Zutphenseweg 202a
7211 EK Eefde