Lees hier alle informatie over corona/covid-19 en de gevolgen voor Sutfene. lees meer

Advies & Ontmoetingsplein

Welkom op dé plek waar cliënten, familie, verwijzers, artsen en collega's terecht kunnen met vragen over de zorg van Sutfene. We informeren en adviseren u graag. Veelgestelde vragen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kom ik in aanmerking voor wonen bij Sutfene met zorg?
  • Wat is een CIZ-indicatie? Hoe krijg ik die?
  • Ik heb al een indicatie, hoe krijg ik nu zorg?
  • Hoe vul ik de overbruggingszorg in voor de periode dat ik op de wachtlijst sta? Wat zijn de wachttijden?
  • Wat zijn de verschillen in de locaties van Sutfene?

Naast onze vraagbaakfunctie begeleiden we cliënten naar opname in het verpleeghuis of verblijf in het zorgcentrum.

Heeft u vragen?

Bel ons. Of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. We zijn dagelijks bereikbaar tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0575 594 446. Per mail via info@sutfene.nl. Ons bezoekadres is De Lunette, Coehoornsingel 3 in Zutphen.

Advies nodig?

Heeft u een vraag?

Staat de informatie die u zoekt niet op deze pagina? Wij helpen u graag verder.
U kunt ons ook bellen op: 0575 594 444

Zoekt u iets anders?