header-dietetiek

Hartelijk welkom op het Advies- en ontmoetingsplein van Sutfene. Onze (verpleegkundig) wijkconsulenten en klantadviseur informeren en adviseren u over de mogelijkheden van zorg in, of vanuit één van de locaties van Sutfene. Dit kan - afhankelijk van uw indicatie - een combinatie zijn van diverse zorgvormen zoals thuiszorg, dagbehandeling of dagverzorging en/of kortdurende opname. Soms is het inkopen van (aanvullende) zorg een goede optie. Ook overbruggingszorg voor de periode dat u op de wachtlijst staat is mogelijk. Tevens begeleiden wij cliënten naar opname in het verpleeghuis of verblijf in het zorgcentrum. Onze (verpleegkundig) wijkconsulenten en klantadviseur zijn deskundig op het gebied van (ouderen)zorg en kunnen ingeschakeld worden bij vragen en/of bemiddeling.

De werkwijze

Wij geven informatie over verschillende locaties van Sutfene en kunnen u een rondleiding geven. Heeft u vragen? Belt u met het Advies- en ontmoetingsplein van Sutfene of komt u langs voor een persoonlijk gesprek.

Onze bereikbaarheid

Wilt u weten hoe u gebruik kunt maken van de zorg- en/of dienstverlening van Sutfene? Neem dan contact op met het Advies- en ontmoetingsplein van Sutfene. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag, tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 0575 594 446. Via info@sutfene.nl kunt u ons ook per e-mail bereiken.
U bent ook van harte welkom in De Lunette
Adres:  Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

Advies en ontmoetingsplein Sutfene

Op ons advies- en ontmoetingsplein staan onze (verpleegkundig) wijkconsulenten en klantadviseur dagelijks voor u klaar voor:
 advies
 informatie 
 bemiddeling 
 consultatie
 vrijwilligerswerk          
          
U bent van harte welkom.