header-wonen

In De Lunette verleent Sutfene zorg aan (oudere) mensen die lijden aan (een vorm van) dementie. Een veilige en prettige woonomgeving staan bij ons voorop. In De Lunette zijn groepswoningen gebouwd waarin wij persoonlijke begeleiding en zorg in een huiselijke omgeving kunnen bieden aan deze cliënten. 'Een nieuw thuis'. Cliënten wonen in een zespersoonswoning. Elke woning heeft een gemeenschappelijke woonkamer en iedereen heeft bovendien een eigen zit-/slaapkamer.

Locatie Vischpoort, onderdeel van De Lunette, wordt sinds juni 2012 bewoond door mensen die somatische zorg nodig hebben. Somatische zorg betekent dat deze mensen door fysieke beperkingen zorg nodig hebben.

Ouder worden kan gepaard gaan met gedragsverandering. Vaak is niet direct duidelijk wat de oorzaak is van die veranderingen. Het is daarom voor familie, mantelzorgers en hulpverleners soms moeilijk een juiste houding aan te nemen. Bij een vermoeden van psychogeriatrische problemen (zoals dementie) kan een kortdurende opname op de afdeling Hofpoort (voor opname en observatie) duidelijkheid bieden.

In de ruime woningen van Olypoort en Saltpoort behoudt u uw zelfstandigheid en privacy, terwijl professionele zorg altijd dichtbij is. U heeft alle ruimte in de (zorg)appartementen Olypoort en Saltpoort.

In het kortdurende revalidatiecentrum (RC) ontvangen wij cliënten die herstellende zijn van een ziekte of operatie en die zich voorbereiden op een (snelle) terugkeer naar hun oude leefsituatie.

De Lunette contactgegevens

De Lunette
Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

0575 - 594444

info@sutfene.nl

Agenda De Lunette

Geen evenementen