Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Stichting Sutfene kent 3 revalidatie afdelingen, allen in het hoofdgebouw De Lunette, te weten: Bastion (CVA revalidatie), Hoornwerk (algemene revalidatie) en De Flank (algemene revalidatie en revalidatie voor cliënten met cognitieve problematiek de KDZ+).

Op alle revalidatieafdelingen worden gewerkt met multidisciplinaire teams (verzorgenden, verpleegkundigen, artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen, diëtisten, maatschappelijk werkenden e.a.) Samen met de diverse behandelaars (waaronder de fysiotherapeuten) en de zorg werkt u aan uw herstel en uw zelfredzaamheid. Over het algemeen zult u in het begin meer hulp nodig hebben en naarmate u vordert in uw revalidatieproces gaat u steeds meer zelf doen. Om te zorgen dat uw naaste familie/vrienden u goed kunnen ondersteunen bij oefeningen en het oefenen van transfers en het lopen vinden wij het belangrijk dat ze regelmatig komen kijken bij de therapie. Revalideren doe je immers niet alleen!

Wij beschikken over een ruime oefenzaal met apparatuur en een groot therapeutisch zwembad. In de revalidatie werken we samen met u naar uw ontslag toe. Dit betekent dat we steeds meer toewerken naar de situatie zoals deze ook bij u thuis is of indien u ergens anders gaat wonen, zoals die is bij uw toekomstige woonsituatie. Dit betekent praktisch en functioneel oefenen zoals bijvoorbeeld spullen uit keukenkastjes pakken, drempels overstappen, traplopen, stoepen op en af en buiten oefenen.

Wanneer u eenmaal weer thuis bent, is het vaak wenselijk de fysiotherapie nog voort te zetten. Ook dit kan via de fysiotherapie van Sutfene! Wij kunnen bij u thuis komen om de fysiotherapeutische begeleiding voort te zetten of u kunt naar onze praktijk in de Lunette komen.