Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

ghnw aqua bd transparantGezondheid is een groot goed. En daarin ondersteunen wij graag. Bijvoorbeeld met programma’s om te voorkomen dat mensen gezondheidsklachten krijgen. Of met behandelingen om beter te worden. En als er beperkingen zijn, dan kijken we samen naar wat er nog wél kan. En helpen wij om dit te realiseren. Daarbij hebben wij één belangrijk doel voor ogen: dat iedereen zo gelukkig mogelijk kan leven.

Dat is ook onze drijfveer. Daarom hebben wij, negen organisaties die hun sporen op het gebied van gezondheid in regio Zutphen hebben verdiend, onze krachten gebundeld.

Ondertekening convenant Gezondheidsnetwerk regio Zutphen 15 december 2015Wie zijn wij?

Wij zijn negen organisaties die de mensen en zorg in Zutphen en omgeving zeer goed kennen. We werken allemaal aan het bevorderen, verbeteren of herstellen van gezondheid in de regio Zutphen. Wij kennen die regio als geen ander, spreken de taal van de inwoners en kennen de cultuur.

Wij werken allemaal in de regio Voorst, Brummen, Zutphen, Lochem, Berkelland, Bronckhorst en Rheden (Dieren) en Doesburg.

Het Gezondheidsnetwerk Zutphen e.o. is een initiatief van Gelre ziekenhuizen Zutphen en we bestaan uit: Gelre ziekenhuizen Zutphen, Gemeente Zutphen, GGD, Huisartsenorganisatie Regio Zutphen, Inntel Hotels Resort Zutphen, Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé, Sensire, Sutfene en Tuys

Wat doen wij?

Wij zijn er voor inwoners van Zutphen en omgeving. Voor jong en oud werken we aan gezondheid en vitaliteit. We willen voor hen op korte termijn gezondheidswinst realiseren.

Een paar voorbeelden:

Voor ouderen die eenzaam zijn doordat hun partner naar een verpleeghuis is gegaan, organiseren we gesprekken. Samen kijken we hoe zijn hun eenzaamheid zelf kunnen verminderen. Natuurlijk ondersteunen we hen hierbij.

Voor kinderen met overgewicht, organiseren we leuke kooklessen in Inntel Hotels Resort Zutphen. Ook krijgen deze kinderen persoonlijk sportplan van de fysiotherapeut.

Het zijn slechts twee voorbeelden van samen oplossingen bedenken voor onze inwoners.

Wat willen wij?

Wij willen dat iedereen zo gelukkig mogelijk is. Daarom willen wij bijdragen leveren aan het realiseren van gezondheidswinst. Voor iedereen is dat weer anders. Elk mens is verschillend en heeft zijn eigen wensen, beperkingen én mogelijkheden. Daarom kijken we graag naar de persoonlijke situatie en gaan wij in gesprek om te kunnen beoordelen hoe wij als netwerk met al onze expertise het beste toegevoegde waarde kunnen leveren.

Meer informatie

Kijk op www.gezondheidsnetwerk.nu voor meer informatie en volg het gezondheidsnetwerk op facebook.

logos gezondheidsnetwerk

ghnw aqua bd transparant