05.jpg
contact
behandelcentrum banner

Opname & observatie - Zutphen

Ouder worden kan gepaard gaan met gedragsverandering. Een toenemende vergeetachtigheid bijvoorbeeld, maar bijvoorbeeld ook 'kribbigheid' of zelfs verbaal of non-verbaal agressief gedrag. Vaak is niet direct duidelijk wat de oorzaak is van die veranderingen. Het is daarom voor familie, mantelzorgers en hulpverleners soms moeilijk een juiste houding aan te nemen.

Observatie en diagnostiek
Bij een vermoeden van psychogeriatrische problemen kan een kortdurende opname op de afdeling Hofpoort (voor opname en observatie) duidelijkheid bieden. De afdeling Hofpoort is een afdeling waar maximaal veertien cliënten zes tot twaalf weken kunnen verblijven. Gedurende het verblijf worden zij intensief geobserveerd met als doel het stellen van een onderbouwde diagnose.

Andere redenen voor opname en observatie dan een vermoeden van psychogeriatrische problemen kunnen bijvoorbeeld zijn een opname om de mantelzorg tijdelijk te ontlasten, een opname voor tijdelijke behandeling of een opname bij complicaties of het wegvallen van de mantelzorg (crisisopname).
De opname-observatieafdeling Hofpoort is gevestigd in De Lunette.

Bezoekadres
Afdeling Hofpoort
De Lunette
Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

Postadres
Sutfene
Postbus 283
7200 AG Zutphen

Tel 0575 - 594 444 of
stuur een mail.

Button Plan mijn OV-reis

Klik hier voor een routebeschrijving met de auto naar Hofpoort in De Lunette.