03.jpg
contact
behandelcentrum banner

De Borkel - Gorssel

De Borkel is een woonzorgcentrum met appartementen, gelegen in de landelijke omgeving van het dorp Gorssel. Steunpunten zijn er in de omliggende dorpen Almen, Harfsen en Epse, waar ouderen zelfstandig wonen in een beschermde omgeving.

borkelDe zorg- en dienstverlening in De Borkel is erop gericht dat u zich zoveel mogelijk zelf kunt redden. De Borkel biedt huisvesting, maar ook verzorging, niet-complexe verpleging, begeleiding of een combinatie hiervan. U kunt in locatie De Borkel hulp krijgen bij bijvoorbeeld wassen, naar bed gaan, aankleden en eten.

De Borkel heeft een eigen verpleegunit voor cliënten met psychogeriatrische problematiek. Ook wordt vanuit de Borkel zorg bij u thuis aangeboden.

De Borkel biedt (wanneer de nieuwbouw is afgerond) zelfstandige appartementen waar u heerlijk kunt wonen en waar u geen zorgindicatie voor nodig heeft. Daarnaast biedt De Borkel een aantal appartementen waar een zorgindicatie voor nodig is.

Nieuwbouw De Borkel
In mei 2012 is begonnen met de nieuwbouw van woonzorgcentrum De Borkel. In samenwerking met Habion zal De Borkel de komende jaren volledig worden vernieuwd en uitgebreid tot een kleinschalig woonzorgcentrum met een gevarieerd woon- en zorgaanbod. De nieuwbouw wordt uitgevoerd in twee fases en zal in totaal ongeveer 2,5 jaar duren.
Meer informatie over nieuwbouw De Borkel vindt u op de pagina 'Nieuwbouw Gorssel: De Borkel' onder de knop 'Nieuwbouw'.  
13

Bezoekadres
Hoofdstraat 61a
7213 CS Gorssel

Postadres

Postbus 283
7200 AG Zutphen

Tel. 0575 - 594444 of stuur een mail.

Button Plan mijn OV-reis