07.jpg
contact
behandelcentrum banner

De Lunette - Zutphen

De Lunette is een prachtige nieuwbouwlocatie van Sutfene. De Lunette ligt aan de Coehoornsingel, één van de meest statige singels in de Hanzestad Zutphen. Het gebouw biedt vele faciliteiten, zowel voor cliënten van Sutfene als voor bewoners in de regio. Onderstaand leest u meer informatie over de diensten binnen De Lunette.

Zorgappartementen

Mensen met een woonzorgindicatie komen in aanmerking voor een zorgappartement in Olypoort en Saltpoort in De Lunette. In deze (82) ruime luxeuze appartementen woont u geheel zelfstandig, terwijl professionele zorg altijd dichtbij is. De appartementen beschikken over een riante, lichte woonkamer met deur naar het balkon, een (open) keuken met tweepits kookplaat, een fraaie badkamer met wastafel, douche en toilet, een ruime slaapkamer met directe toegang tot badkamer en balkon, een berging met eigen ingang vanaf de gang en een extra berg- of hobbyruimte. Lees meer over de zorgappartementen Olypoort en Saltpoort van De Lunette.

Verpleging

Binnen De Lunette is plaats voor 18 groepswoningen waar per woning zes mensen wonen die een vorm van dementie hebben. Lees meer over deze kleinschalige zorg van Sutfene.

Behandeling

Ook het Behandelcentrum van Sutfene is gevestigd in De Lunette. Een belangrijk onderdeel van het centrum is het therapeutisch zwembad.

Overige faciliteiten

Het centraal gelegen atrium (De Singel genoemd) biedt diverse voorzieningen zoals een

  • kapper,
  • brasserie,
  • bruin café,
  • winkel,
  • stiltecentrum en
  • recreatieruimte.

Daarnaast hebben onder meer de volgende organisaties een plaats in De Lunette:

Wij verwijzen u graag naar de pagina van de Singel voor meer informatie over de agenda en activiteiten van de Singel. Ook vindt u hier informatie over andere organisaties die gebruikmaken van de Singel.

Onderstaand vindt u de plattegrond van de eerste en de tweede verdieping van De Lunette: 
Begane grond De Lunette
Eerste verdieping De Lunette
Met een muisklik kunt u inzoomen op de plattegrond.

Bezoekadres

Coehoornsingel 3
7201 AA Zutphen

Postadres
Postbus 283
7200 AG Zutphen

Tel 0575 - 594 444 of stuur een e-mail.

Button Plan mijn OV-reis

Bekijk hier de routebeschrijving met de auto naar De Lunette.